Skip to content

Uutuus: Suunnittele oma messukäyntisi!

Suunnittele oma messupäiväsi ennakkoon tältä sivulta löytyvän työkalun avulla. Valitse Löydä ja näet kaikki mukana olevat yritykset sekä brändit. Koe avaa sinulle tapahtuman ohjelman ja mahdolliset  messutarjoukset löydät kohdasta Osta.  Messukeskuksen ravintoloihin pääset tutustumaan jo etukäteen, kun painat Nauti. Merkitse omat suosikkisi sydän-symboleilla, ne kerääntyvät Suosikit-sivulle, josta voit ne joko tulostaa tai vaikka jakaa laatimasi listan jollekin toiselle.

Toinen kätevä tapa saada messutärpit omaan taskuun on ladata Messukeskuksen mobiiliappi, josta löydät kaikki Messukeskuksen tapahtumat sisältöineen – myös ÏnfraExpon. Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.

Tarjolla ajankohtaista tietoa ja alan kärkitoimijat

InfraExpo on infrastruktuurin oma ammattinäyttely – tänä vuonna pääteemana on fyysisen ja digitaalisen infran integraatio. Ohjelmassa tullaan kuulemaan asiantuntijapuheenvuoroja muun muassa kestävästä kehityksestä ja tulevaisuuden ratkaisuista, digitalisaation mahdollisuuksista sekä kaupungistumisen vaikutuksesta infraan.

Lisäksi samanaikaiset tapahtumat FinnBuild, InfraExpo, Arena ja Jäte, Vesi, Ympäristö tarjoavat kaikille rakentamisen alan ammattilaisille hyödyllistä tietoa.

Tiedätkö jo ammattimessujen hyödyntämisen veroedun?

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena!

Työnantaja saa veroedun kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa. Tarkemmat kriteerit ja ohjeet edun hakemiseen löydät Verohallinnon sivulta. Tervetuloa messuille kehittymään!